torsdag 3 januari 2013

Gott Nytt 2013!

Ett nytt år har börjat, tom kalender och alla möjligheter i världen att utforma tillvaron på ett bra sätt! Jag har som vanligt väldigt många järn i elden och det kan till tider verka rörigt men jag tycker ändå att jag i slutändan lyckas bena ut vad som är viktigt, roligt och måsten i en lagom kompott...

Personligt och privat så finns det en del tankar och planer, när det gäller hundarna så ska jag faktiskt försöka göra en bra plan och hålla mej till den.

Målen för 2012 blev nästan uppfyllda. Beck klarade 1:an i öppenklassen samt blev uppflyttad till Vinnarklassen hos JSK. Snus fick aldrig någon start på vattenprov, det berodde på att det var svårt att hitta något vattenprov i närheten som jag kunde åka på. Sen tyckte jag väl att han var lite omogen och inte helt fokuserad heller... Skye hade jag hoppats på lite mer jakt för och evt något klövvilt skjutet men det får vi prova med nästa säsong. Jag fick äntligen tag på en tik av lovande linjer från England, lilla Gissa anlände i en låda i november och det är en härlig liten skit med en fantastiskt temperament!

2013 då...
Jag ska fortsätta att träna och jaga med Beck, hoppas på lyckosamma starter i Segrarklass (SSRK) och Vinnarklass (JSK) och träna riktigt mycket på dirigeringar inför starterna.
Snus utvecklas fint, ska klara vattenprovet och så vill jag fixa 1:an i öppenklass (SSRK) och starta i Öppenklassen hos JSK. Träna mer dirigering och jaga med honom.
Skye ska få jaga mer klövvilt, tränas lite på viltspår. Lilla Gissa ska bara få vara valp och lära sej lite vardagshyfs och så får vi se hur hon utvecklas.

Jag önskar alla vänner och bekanta ett fortsatt GOTT NYTT 2013!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar