torsdag 18 juli 2013

Sommar, sommar, sommar!

Det är sommar och det är sol, litet intresse att sitta framför datorn just nu! Sen är det ju så lätt att uppdatera via facebook så jag glömmer bort bloggen lite emellanåt. Vi målar huset, pysslar i trädgården och har det bara så skönt i sommarvärmen. Går långa promenader med hundarna och försöker hitta tid att träna dem oxå, det senare blir det inte så mycket med...
Familjen från Ludvika har varit här och det är alltid trevligt när huset fylls med härliga människor som ger energi och bidrar till god stämning!

Vårt fina apelsinträd som blommat rikligt sedan i våras och ger bra med frukt. Nu är det två stora apelsiner på gång och ett 20-tal mindre, ändå blommar den igen så här mycket!

Två kaninhonor har ungar just nu och jag tror det är totalt 8 ungar. Tyvärr så bär nog bägge honorna på anlag för vitt, det ploppar upp vita ungar i varje kull. Ingen katastrof, djuraffären i stan är mer än villiga att köpa dem, bra affär är det oxå - fick 500 kr för 3 kaniner sist jag sålde!
 
 
Snus och Egil har tagit plats i husses bil, vi ska till sjön och träna lite vattenapportering samt göra släpspår. Den skäggige ska göra eftersöksprov för Vorsteh nästa helg och där ingår släpspår med kanin och en lång vattenapport. Egil fixar det nog bra, han är otroligt duktig att spåra samt målmedveten till tusen när det gäller vattenapport.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar